Hlavní sponsor

Banner
Banner
Banner
Banner

IGC Browser

Banner
Banner
Banner

Reklama

Banner

Vyhodnocení Český Leonardo 2015 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Ivo Bartoň   
Neděle, 03 Leden 2016 23:31

Rok se sešel s rokem a přišel čas na ocenění významných výkonů na našem LEONARDU za uplynulou sezónu 2015. Dárkové poukazy v hodnotě 2000 Kč nám poskytla firma http://www.realne-simulatory.cz/ na Zličíně a poukaz pokrývá základních 30 minut zábavy na simulátoru dle výběru. Opravdu to stojí zato.

Byly rozdány 3 poukazy s přihlédnutím k celkovému profilu pilota:

1/ JAKUB VOZANDYCH za hodnotné FAIky v rámci dne, když jedna z nich výjimečně zabodovala v deklaraci OBLET ŠUMAVSKÝCH HRADŮ.

2/ Ruku v ruce s Jakubem dostal druhý poukaz PETER HARGAŠ, který má na svém kontě taktéž 2 hodnotné lety v rámci ČR a pomyslná příčka v celkovém srovnání mu unikla jen díky jeho sportovnímu duchu, kdy nevalidoval hezký let z Cukráku díky pro mě akceptovatelnému krátkodobému prostoupání TMA.

Oba dva navíc velmi hezky v roce 2015 zabodovali ve VÝKONNOSTNÍCH ODZNACÍCH.

3/ JAKUB JANATA dostal poukaz za stabilní výkony, kterýmy se i z kategorie RELAX zvýraznil napříč všemi kategoriemi, podobně jako Jakub s Petrem. Nemalý dík patří také jeho aktivitě na projektu PARAGLIDING MAPA.

Na závěr bych jen dodal, že jsem musel některé účastníky trochu postrčit, aby přihlásili některé lety také na Leonarda ... i tak některé lety zůstaly ladem. Příští rok bude vyhodnocení již začátkem prosince bez "postrkování". Možnost přihlašování letů po celé období zůstává: 15.3 - 31.10. + 1 měsíc do začátku Zimního poháru, který probíhá 1.12. -  29.2. S půlměsíční lhůtou na přihlášení výkonů tak navazuje opět na další ročník Českého Leonarda.

Hezký nový rok 2016

Ivo

Aktualizováno Neděle, 28 Leden 2018 15:35