Hlavní sponsor

Banner
Banner
Banner
Banner

IGC Browser

Banner
Banner
Banner

Reklama

Banner

Ziadovy testy křídel

Vzhledem k "záplavě" ;-) původních příspěvků z Česka jsem zkoušel najít cosi na netu. Bezvýsledně :-(. Teprve před několika dny mně JiTi poslal link http://ziadbassil.blogspot.com/, který se mi zamlouvá. Zprávy o jednotlivých křídlech mají hlavu a patu, jsou stručné .... a nečouhá z nich bezbřehé nadržování jedné značce. Uvidíme, jak se reporty o křídlech budou množit ;-).
Komentáře samozřejmě vítány, stejně jako tipy, pokud narazíte na něco podobného....

Aktualizace 30.5.2010

Proč vlastně tahle rubrika? Hlavně proto, aby i piloti v Česku si mohli přečíst o křídlech, které se postupně objevují také na našem trhu. Nehodlám tvrdit, že se jedná o zcela objektivní názory na jednotlivá křídla, ale ten kdo má zájem a chce, tak se může dovědět... leccos :-)

Překlady provádím sám. A obvykle po dalších povinnostech, profesních či rodinných. Jak jsem zvyklý ze své praxe překladatele, snažím se vybalancovat zachování původního stylu textu s češtinou, jejími slangovými výrazy a maximální srozumitelností textu pro co nejširší okruh (potencionálních) čtenářů. Přibližně od 15. května 2010 navíc používám služeb nejméně dvou odborných korektorů. Přesto jsem jen chybující vlk, žádný překladatelský automat, takže se nějaká chybka prostě může vyskytnout. Snažím se je omezit jak to jde....


BDG TALA M Miloš Lauermann
GRADIENT NEVADA Miloš Lauermann
AIRCROSS U-CROSS Miloš Lauermann
NIVIUK ARTIK 3 Miloš Lauermann
ADVANCE IMPRESS 3 Miloš Lauermann
NOVA FACTOR 2 Miloš Lauermann
ADVANCE SIGMA 8 Miloš Lauermann
GIN TRIBE Miloš Lauermann
OZONE MANTRA 4 ML Miloš Lauermann
OZONE RUSH 3 Miloš Lauermann
UP SUMMIT XC 2 M Miloš Lauermann
M4-O8-Peak2-Venus3-GtoM&S-Venus2 Miloš Lauermann